Пропозиція хабара детективу НАБУ: Бабенко залишився без обов'язків

Читать на русском
Підозрюваний Генпрокуратурою депутат Одеської облради залишився без запобіжного заходу в справі хабара детективу.
Олег Бабенко

Суд не продовжив процесуальні обов'язки депутата Одеської обласної ради Олега Бабенка, підозрюваного слідчими Генеральної прокуратури в реченні хабара детективу НАБУ.

Таке рішення ухвалив 14 вересня слідчий суддя Печерського районного суду міста Києва Володимир Карабань, повідомляє «Слово і Діло».

Прокурор Генпрокуратури просив суд продовжити дію процесуальних обов'язків Бабена, а саме: повідомляти про зміну свого місця проживання та/або роботи й здати на зберігання закордонні паспорти. За його словами, клопотання про продовження терміну дії обов'язків було подане до суду вчасно, однак із процесуальних підстав не було розглянуте. Прокурор зазначив, що дія обов'язків минула 4 вересня.

Своєю чергою Бабенко та його захисники просили відмовити в задоволенні клопотання, оскільки вже відсутній предмет розгляду.

Вислухавши обидві сторони, суддя відмовив у задоволенні клопотання.

Нагадаємо, суд продовжив обов'язки Бабенка. Також у цій справі суд узяв під варту брата колишнього народного депутата Олександра Дубового Павла. Раніше ГПУ завершила розслідування пропозиції хабара детективу депутатом Бабенком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: