Ураган «Майкл» у США: нові жертви

Читать на русском
У США через ураган найбільше людей загинуло у штаті Флорида. Стихія повністю зруйнувала понад 4 тисячі будинків. Ще 15 тисяч будівель пошкоджені. Рятувальники евакуювали понад 16 тисяч осіб.

Щонайменше 36 людей загинули через ураган «Майкл» у США.

Як пише «Слово і Діло», згідно з даними CNN, найбільше людей загинуло у штаті Флорида.

Ураган Майкл знищив базу ВПС у ФлоридіБаза сильно постраждала, проте точно сказати про збитки поки не можливо - оцінювати збиток поки небезпечно.

«Кількість жертв зросла після того, як місцевий медичний експерт підтвердив загибель жінки в окрузі Бей, у результаті чого число загиблих у Флориді становить 26», - йдеться в повідомленні.

Ще 10 людей загинули у штатах Північна Кароліна, Джорджія і Вірджинія.

Раніше повідомлялося, що кількість жертв урагану у США збільшилося до 29 осіб.

Стихія повністю зруйнувала понад 4 тисячі будинків. Ще 15 тисяч будівель були пошкоджені. Рятувальники евакуювали понад 16 тисяч осіб.

Нагадаємо, 8 жовтня ураган «Майкл» накрив південне узбережжя США. Тоді йому було присвоєно четверту категорію із п'яти можливих за шкалою Саффіра-Сімпсона. Майкл приніс потужні вітри і проливні дощі, призвівши до повеней і руйнувань.

Збитки, яких ураган завдав застрахованим будинкам і промисловим підприємствам шести американських штатів, оцінили у 10 млрд доларів.

Раніше ураган «Майкл» вплинув на видобуток нафти в Мексиканській затоці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: