Кличко розповів, який міст збудують у центрі Києва

Читать на русском
Новий міст з’єднає два туристичних маршрути – парк Володимирська гірка і парк Хрещатий. Він  слугуватиме виключно для пішоходів і велосипедистів.

Київська влада планує відкрити пішохідно-велосипедний міст від Володимирської гірки до Арки дружби народів наприкінці весни 2019 року.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив мер Києва Віталій Кличко в програмі «Сніданок з 1+1».

«Наприкінці наступної весни ми вже плануємо відкрити цей міст», – сказав Кличко.

За його словами, міст з’єднає два туристичних маршрути – парк «Володимирська гірка» й парк «Хрещатий» – і слугуватиме виключно для пішоходів і велосипедистів.

Прес-служба мера також оприлюднила відеоролик про те, як виглядатиме новий міст.

Кличко презентував пішохідний міст між Володимирською гіркою та Аркою дружби народівКиївська міська державна адміністрація

Повідомляється, що він буде завдовжки 210 м і завширшки від 6 м у регулярних зонах до 14 м у зонах оглядових майданчиків. Мостовий перехід зроблять із бетону й скла.

Він також додав, що наступної весни завершать реконструкцію Алеї художників і таким чином втілять проект великого туристичного маршруту від Пейзажної алеї до Києво-Печерської Лаври.

Раніше «Слово і Діло» писало, що Кличко вдруге за три роки пообіцяв реконструкцію «Старту».

Також мер анонсував, що з 19 жовтня в столиці розпочинається опалювальний сезон, тепло мають подати до навчальних закладів і лікарень.

Якщо ви вважаєте, що розбираєтеся в обіцянках і без наших добірок, спробуйте пройти тест «Ідеальний Київ. Чи знаєте ви обіцянки мера Кличка».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: