У Москві затримали віце-прем'єра Криму

Читать на русском
У Москві затримали Віталія Нахлупіна – заступника голови анексованного Криму Сергія Аксьонова.

У Москві затримали Віталія Нахлупіна – заступника голови анексованного Криму Сергія Аксьонова, колишнього голову комітету з економічної, бюджетно-фінансової і податкової політики.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє РБК з посиланням на два джерела, близьких до керівництва регіону, а також співрозмовника в регіональному управлінні МВС.

За інформацією джерела видання в керівництві Криму, затримання пов'язане із ситуацією навколо дорожніх тендерів.

Інформацію про затримання підтвердила прес-служба уряду Криму. Нахлупіна запідозрили за статтею про отримання хабара (ст. 290 КК), розповів заступник голови Ради міністрів Криму Ігор Михайличенко.

Працівники ФСБ прийшли з обшуками до Служби автодоріг Криму, а також до представництва «Кримської залізниці». За інформацією джерела РБК в одній з інфраструктурних компаній, навколо будівлі «Кримської залізниці» «все оточив ОМОН».

У комітеті конкурентної політики Криму провели виїмки документів. Виїмки також пройшли в офісі «Крименерго», розповів РБК федеральний чиновник.

Правоохоронні органи проводять слідчі дії, додав Михайличенко. Він повідомив, що слідчі дії проводяться в кримських Комітеті конкурентної політики Криму, Комітеті дорожнього господарства, Службі капітального будівництва, а також у «Кримгазмережі» та «Крименерго».

Офіційно цю інформацію не підтверджували. У прес-службі управління ФСБ у справах Криму повідомили, що не коментують інформацію.

Нагадаємо, в лютому СБУ затримала екс-чиновника «ради міністрів» Криму.

Також прокуратура Криму оголосила в розшук сімох колишніх депутатів кримського парламенту, які сприяли анексії півострова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: