В Україну йде антициклон: прогноз синоптиків

Читать на русском
Український синоптик Наталка Діденко прогнозує теплі дні та холодні ночі. Антициклон Viktor визначатиме погоду, а дощу не буде.

Погода в Україні у середу, 10 жовтня, буде сонячною та по-осінньому теплою. Найвище стовпчик термометра підніметься на Півдні – там повітря прогріється до +20 + 22 градусів.

Як пише «Слово і Діло», про це інформує український синоптик Наталка Діденко.

Скільки вихідних буде в українців у жовтніУ жовтні буде дев'ять офіційних вихідних і свят. Зокрема, 14 жовтня – це День захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці.

«Антициклон Viktor визначатиме нашу погоду до суботи-неділі із захльостом аж на наступний тиждень. Тобто ніякого дощу не буде ще довго», – пише метеоролог.

За словами Діденко, попри теплу погоду вдень ночі будуть прохолодними – місцями очікується +4+9 градусів.

На заході України невелика хмарність, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...+8 градусів, удень +13...+20 градусів, на Закарпатті до +23 градусів.

У Карпатах без опадів, температура вночі +2...+7 градусів, удень +14...+19 градусів.

На півночі України невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...+7 градусів, удень +13...+19 градусів.

У центрі України невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +2...+9 градусів, удень +14...+20 градусів.

На сході України невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +4...+10 градусів, вдень +14...+20 градусів, в Донецькій області до +22 градусів.

На півдні України невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+11 градусів, вдень +18...+23 градуси.

У Криму невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +6...+13 градусів, вдень +17...+23 градуси.

У середу, 10 жовтня, у Києві буде сухо та сонячно. Вдень повітря прогріється до +15 градусів.

Раніше повідомлялося, що синоптик дав прогноз погоди в Україні на жовтень.

Нагадаємо, цього року другого «бабиного літа» не буде, але жителів України ще порадують теплі дні без дощів і сильного вітру.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: