За підозрюваного в держзраді Нагорного внесли заставу

Читать на русском
За підозрюваного у державній зраді колишнього чоловіка Лілії Подкопаєвої Тимофія Нагорного внесли понад півмільйона гривень застави.

За колишнього чоловіка відомої гімнастки Лілії Подкопаєвої бізнесмена Тимофія Нагорного, якого підозрюють у державній зраді, в середу, 10 жовтня, внесли заставу в розмірі 538,6 тис. гривень.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляють Вести.

За Тимофея Нагорного внесли залог 538,6 тыс грнГазета ВЕСТИ

Відзначено, що гроші в банк приніс Алік Тарраф, проте внести їх відразу не вдалося, оскільки довелося чекати адвоката з постановою. Також з'ясувалося, що запоруку можна внести одним платежем, тому вносили двома.

Також активісту, заступнику Нагірного в його громадській організації, довелося писати від руки заяву з поясненням джерела коштів: необхідно підтвердити дохід, що це - благодійний внесок.

Як зазначається, команда Нагірного повинна була встигнути до 18:00 завезти платіж у пенітенціарну службу, інакше він ще на добу залишився б у СІЗО, незважаючи на те, що заставу було внесено. Очікується, що Нагірний вийде з СІЗО 11 жовтня.

Раніше Печерський суд Києва заарештував з правом застави більш ніж 500 тисяч гривень бізнесмена Тимофія Нагорного, колишнього чоловіка олімпійської чемпіонки зі спортивної гімнастики Лілії Подкопаєвої. Йому інкримінують державну зраду.

Нагадаємо, в січні 2009 року стало відомо, що Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва та її чоловік - бізнесмен Тимофій Нагорний подали документи на розлучення. Лілія Подкопаєва та Тимофій Нагорний були разом 7 років, з яких чотири роки одружені. У них двоє дітей - прийомний син Вадим і біологічна дочка Кароліна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: