Трамп розповів, як готується до нової зустрічі з Кім Чен Ином

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація продовжує підготовку другого саміту з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Президент США Дональд Трамп заявив, що його адміністрація продовжує підготовку другого саміту з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Як пише «Слово і Діло», за словами очільника Білого дому, сторони розглядають три або чотири майданчики для майбутньої зустрічі, яка відбудеться в недалекому майбутньому, передає Reuters.

Трамп розкрив деталі «теплого» листа Кім Чен ИнаАмериканський президент назвав просто чудовим лист Кім Чен Ина, переданий йому президентом Південної Кореї.

«У нас дуже хороші відносини з главою Кімом. Мені він подобається, я йому подобаюся, у нас хороші відносини», - зізнався він.

Трамп наголосив, що його адміністрація в переговорах з Пхеньяном досягла «неймовірного» прогресу. «У вас немає ракетних пусків, у вас немає ядерних випробувань. Ми досягли неймовірного прогресу - понад неймовірного», - додав президент США.

Нагадаємо, що офіс президента Південної Кореї заявив, що лідер КНДР Кім Чен Ин погодився на проведення другого саміту з президентом США Дональдом Трампом.

Перед цим державний секретар США Майк Помпео здійснив візит до КНДР, де провів зустріч з Кім Чен Ином.

Держсекретар зазначив «прогрес» в переговорах з лідером Північної Кореї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: