У центрі Києва пограбували міні-маркет

Читать на русском
Надзвичайна подія сталася близько восьмої вечора, неповнолітніх було до півсотні. Вони увірвалися до магазину, почали громити полиці й складати напої та їжу в сумки й кишені.

У ніч на 8 жовтня група підлітків пограбувала нічний міні-маркет на вулиці Грушевського в центрі столиці.

Їх оприлюднило видання «Інформатор», передає «Слово і Діло».

Повідомляється, що грабіжників зумів частково злякати єдиний охоронець магазину. Він скористався газовим балончиком, після чого зловмисники швидко зникли з місця злочину.

Надзвичайна подія сталася близько восьмої вечора, неповнолітніх було до півсотні. Вони увірвалися до магазину, почали громити полиці й складати напої та їжу в сумки й кишені. Їм вдалося винести близько 40 пляшок слабоалкогольних напоїв.

За словами охоронця, видворити грабіжників вдалося не відразу, він злякав їх газовим балончиком. Після цього підлітки розбіглися: хто до Маріїнського парку, а хто – в напрямку станції метро «Арсенальна», розкидаючи награбоване по дорозі.

Одна з касирів маркету оперативно викликала приватну службу охорони та поліцію. Машина охоронної фірми прибула протягом 20 хвилин, копів довелося чекати ще довше. Коли три машини патрульної поліції з'явилися на місці події, зловмисники вже зникли. Жодного з них затримати не вдалося. Наразі продуктовий магазин працює в звичайному режимі. На вхідні двері повісили обважнювач, щоб вони повільніше й складніше відкривалися. Біля кас чергує охоронець, у залі розвішані камери спостереження.

Слідчі Печерського управління поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (пограбування). Зараз перевіряються відео з камер спостереження, щоб встановити зловмисників і притягнути їх до кримінальної відповідальності. Поліція просить сприяння від жителів Києва для пошуку правопорушників.

Раніше стало відомо про пограбування групою підлітків магазину на вулиці Грушевського в самому центрі столиці в ніч на 8 жовтня.

Також нагадаємо, що в центрі Києва пограбували квартиру заступника міністра економрозвитку.

Раніше в поліції відреагували на пограбування столичного ломбарду.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: