ООС: Бойовики били з мінометів і БМП

Читать на русском
Від початку поточної доби окупанти обстріляли позиції ОС біля Водяного - втрат серед бійців ЗСУ немає.

Минулої доби бойовики 32 рази порушили режим тиші, 6 разів застосувавши озброєння, заборонене Мінськими домовленостями, - 1 український військовий отримав поранення. Від початку поточної доби окупанти обстріляли позиції ОС біля Водяного - втрат серед бійців ЗСУ немає.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 30 вересня, передає Слово і Діло

За даними штабу, протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Новозванівка, Луганське, Світлодарськ, Новолуганське, Травневе, Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Старогнатівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З мінометів 120-го калібру вони обстріляли позиції ОС в районі населених пунктів Кримське, Світлодарськ, Травневе та Новолуганське, а з мінометів калібру 82 мм вели вогонь по опорних пунктах біля Світлодарська та Водяного.

З озброєння бойових машин піхоти ворог обстрілював позиції наших військ поблизу населених пунктів Кримське та Водяне.

В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення, наголосили у прес-центрі.

За даними розвідки, 2 бойовиків знищено та ще 7 поранено.

Від початку поточної доби противник обстріляв позиції ОС поблизу населеного пункту Водяне з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає, йдеться у звіті.

Раніше, спостерігачі спеціальної моніторингової місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі заявили, що у Донецькій та Луганській областях зафіксовано близько 134 вибухів.

Додамо, Командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв розповів, що перемога України у війні на Донбасі залежить не тільки від суто військової складової, а й від зміни свідомості людей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: