У Венеції запровадять «сухий закон» для туристів

Читать на русском
Закон буде діяти вночі на підпилих туристів, у яких з собою є три і більше пляшок алкогольних напоїв.

Влада Венеції планує вже з кінця жовтня 2018 року запровадити «нічний сухий закон» для туристів.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Express.

Венеція може повністю потонути вже до кінця століттяІталійські вчені дійшли висновку, що Венеція може повністю піти під воду через швидке піднесення рівня Середземного моря вже в 2100 році.

Заборона буде набувати чинності з 19:00. Згідно з новими правилами, після сьомої вечора на вулицях міста не можна буде розпивати алкогольні напої. Крім того, поліція зможе відбирати алкоголь у туристів з явними проявами сп'яніння, якщо у них при собі буде більше трьох пляшок пива.

Не відкидаються і штрафи за порушення «сухого закону». Таким чином влада хоче зменшити кількість п'яних туристів і захистити місто. Венеція розташувалася на третьому місці в списку міст, які найбільше страждають від туристів.

У Мережі вже обговорюють дану можливість. Є люди, які підтримують ініціативу, інші вважають, що так Венеція хоче скоротити кількість туристів.

Раніше священик у Венеції запропонував ввести податок на глибокі декольте у наречених.

Як повідомлялося, Київська міська рада знову заборонила реалізацію алкогольної продукції в магазинах у Києві. За проект відповідного рішення проголосували 77 депутатів при мінімально необхідному 61.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: