Замах на Устименка: активіст упізнав одного з підозрюваних

Читать на русском
Активіст одеського Автомайдану, член Ради громадського контролю НАБУ Віталій Устименко упізнав одного з підозрюваних у нападі на нього.

Активіст одеського «Автомайдану», член Ради громадського контролю НАБУ Віталій Устименко упізнав одного з підозрюваних у нападі на нього.

Як пише «Слово і Діло», про це активіст заявив «Думській».

В Одесі напали на лідера АвтомайдануВ Одесі 5 червня було скоєно замах на вбивство лідера місцевого Автомайдану, відомого своєю участю в протестах проти дій міської влади, яку очолює Геннадій Труханов.

«Я на 100% впевнений, що один із затриманих брав участь у нападі на мене», – сказав він.

Однак Устименко поки не говорить, кого саме він упізнав: відповідна слідча дія ще не була проведена. Також він вважає адекватним запобіжний захід затриманим.

Нагадаємо, 5 червня в Одесі невідомі напали з ножем на Віталія Устименка. Напад на активіста поліція кваліфікувала як замах на вбивство. 25 вересня поліція затримала двох підозрюваних у нападі на Устименка.

Вчора, 26 вересня, Київський районний суд Одеси заарештував одного з підозрюваних у замаху на активіста. Ним виявився житель Кривого Рогу Станіслав Р., який, за його словами, є військовослужбовцем 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України. Пізніше в штабі з'єднання підтвердили, що підозрюваний є військовослужбовцем 54-ї мехбригади (і колишнім «азовцем»), але вже тривалий час значиться в списку «тих, хто самовільно залишив частину».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: