Замах на Гандзюк: стан активістки погіршився

Читать на русском
У радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк, яку облили кислотою, погіршився стан здоров'я.

У радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк, яку облили кислотою, погіршився стан здоров'я.

Про це повідомляється в групі Facebook «Хто замовив Катю Гандзюк?», яку створили друзі Катерини, активісти і журналісти, пише «Слово і Діло».

Інформацію про її стан Громадському підтвердила і адвокат Гандзюк Євгенія Закревська. Для дівчини просили передати необхідні ліки, яких немає в Україні. У співтоваристві відзначили, що гроші на них є.

«Досвіду лікування опіків такого масштабу немає не тільки в нашій країні, але і в будь-яких інших державах, тому доводиться вдаватися до новітніх препаратів, які не встигли пройти сертифікацію в нашій країні, а тому купити їх можна тільки за кордоном», - йдеться в повідомленні .

Пізніше в повідомленні додали, що ліки вдалося знайти за дві години.

Нагадаємо, на керуючу справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Катерину Гандзюк напали 31 липня. Близько 8:30 чиновниця вийшла із під'їзду власного будинку і попрямувала у своїх справах, а з кущів назустріч вийшов хлопець років 20-25 із ємністю в руках. Порівнявшись із жінкою, він хлюпнув вміст ємності їй в обличчя та втік.

Херсонський міський суд обрав запобіжний захід Микиті Грабчуку, п'ятому і останньому підозрюваному в причетності до замаху на чиновника Херсонської міської ради Катерини Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: