Клімкін прокоментував позов Порошенка до ВВС

Читать на русском
Позов президента України Петра Порошенка до британської медіакомпанії ВВС не матиме ніяких іміджевих ризиків для країни.

Позов президента України Петра Порошенка до британської медіакомпанії ВВС не матиме ніяких іміджевих ризиків для країни.

Як пише «Слово і Діло», про це заявив міністр внутрішніх справ Павло Клімкін в ефірі телеканалу 1+1.

Стало відомо, скільки Порошенко заплатив за першу зустріч із ТрампомБританська телерадіокомпанія BBC повідомляє, що особистий адвокат Дональда Трампа отримав секретний платіж за організацію першої зустрічі з Петром Порошенком.

«Для України, звичайно, немає», - сказав він у відповідь на запитання, пише Інтерфакс-Україна.

Міністр додав, що в судах себе може захищати кожен.

Раніше повідомлялося, що Порошенко подав до суду на британську медіакомпанію BBC за наклеп. Приводом для судового позову стала публікація про те, що Порошенко заплатив за зустріч з президентом США Дональдом Трампом 300 тисяч фунтів (близько 400 тисяч доларів).

У публікації BBC стверджується, що посередники, які діяли від імені Порошенка, здійснили таємний платіж Майклу Коену, який тоді був особистим адвокатом Трампа, для організації переговорів лідерів двох країн. BBC писало, що через офіційні канали Порошенко зміг домогтися лише «декількох хвилин світської бесіди і рукостискання».

Адвокати голови української держави заявили, що публікація «завдала шкоди репутації Порошенка, що особливо небезпечно, оскільки той активно просуває в Україні антикорупційні кроки».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: