Стало відомо, у скільки Києву обійдеться ремонт проспекту Степана Бандери

Читать на русском
Затверджено робочий проект капітального ремонту проспекту Степана Бандери в Києві. Проспект буде відремонтовано від транспортної розв'язки Північний міст до вулиці О. Теліги.

Затверджено робочий проект капітального ремонту проспекту Степана Бандери в Києві.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-службі КМДА.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє, що ремонт вулиці Олени Теліги завершать до кінця літаСказано 1 червня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Проспект буде відремонтовано від транспортної розв'язки Північний міст до вулиці О. Теліги. Планується поліпшення асфальтобетонного покриття, облаштування тротуарів та поліпшення освітлення.

Капітальний ремонт розрахований на 15 місяців. Техніко-економічні показники відповідних робіт затверджені з урахуванням експертного звіту, виданого державним підприємством «Спеціальна державна експертна організація - Центральна служба Української державної будівельної експертизи».

Замовником розробки проектно-кошторисної документації та будівництва зазначеного об'єкта визначена КК «Київавтодор». Цього року будуть виконані тільки проектні роботи, на це передбачено близько 6 млн грн. Загальна кошторисна вартість робіт складає 629 млн грн.

Нагадаємо, в Києві за 300 млн гривень відремонтують Північний міст. На мосту обіцяють нові перила і архангела Михайла замість каштанів.

Крім того, кілька тисяч мостів в Україні вимагають невідкладного ремонту. Серед них і знаменитий, побудований 65 років тому, міст Патона з унікальною суцільнозварний конструкцією, яка дала тріщину. Через це кияни спостерігали цілий водоспад - на мосту прорвало тепломагістраль. Інженери стверджують, що НП не зашкодила шляхопроводу - міст і без того аварійний.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: