Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Києва
  • Голова Київської міської державної адміністрації

Кличко обіцяє, що ремонт вулиці Олени Теліги завершать до кінця літа

1 червня 2018 року мер Києва Віталій Кличко пообіцяв, що ремонт вулиці Олени Теліги завершать до кінця літа.
Виконано
Сказано 1 червня 2018 р.

Джерело

  • https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_maksimalna_kilkist_dorig_iz_zaplanovanogo_obsyagu_maye_buti_vidremontovana_vlitku.html
  • https://www.kyivtv.com.ua/stn/item/18855-remont-na-oleny-telihy-zavershat-ranishe-zaplanovanoho-terminu
  • https://kyivcity.gov.ua/news/na_shlyakhoprovodi_na_peretini_vulits_oleni_teligi_ta_kirilivsko_prodovzhuyutsya_planovi_remontni_roboti_i_roboti_z_likvidatsi_naslidkiv_rozmivu_konusu.html
  • https://www.facebook.com/kievavtodor/posts/979913608858186?__tn__=-R
  • http://kiev.klichko.org/news/?id=3169

Результат

4 липня 2018 року чиновники проінспектували ремонт вулиці Олени Теліги і запевняють – його закінчать раніше анонсованого терміну. Нині роботи на завершальному етапі.

Станом на 27 липня 2018 року на шляхопроводі на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської продовжують як планові ремонтні роботи, так і роботи з ліквідації наслідків розмиву конусу шляхопроводу, що мав місце 25 липня.

28 серпня 2018 року в "Київавтодор" повідомили, що поки капітальний ремонт проїжджої частини шляхопроводу на перетині вулиць Олени Теліги та Кирилівської знаходиться на завершальному етапі. А вже 30 серпня 2018 року в прес-службі Віталія Кличка розповіли, що в рамках дорожньо-будівельного сезону ремонт вул. Олени Теліги закінчили, таким чином обіцянку отримує статус - виконано.