В НАБУ прокоментували ухвалу суду щодо Розенблата

Читать на русском
НАБУ не отримувало ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва, яким визнано незаконність дій детективів щодо народного депутата Борислава Розенблата.

Національне антикорупційне бюро наразі не отримувало ухвалу Окружного адміністративного суду міста Києва, яким визнано незаконність дій детективів щодо народного депутата Борислава Розенблата, підозрюваного в одержанні неправомірної вигоди.

Такий коментар журналісту «Слова і Діла» надали в НАБУ.

За словами прес-служби, після вивчення ухвали суду буде ухвалено рішення про її можливе оскарження.

«Станом на поточний момент до НАБУ не надходило рішення ОАСК про визнання протиправними оперативно-розшукових дій у так званій «бурштиновій справі». Щойно цей документ надійде до НАБУ, Національне бюро вивчить його та визначиться з поданням апеляції на згадане рішеня ОАСК», – підкреслили у відомстві.

Раніше Окружний адміністративний суд Києва визнав протиправними дії Національного антикорупційного бюро України щодо нардепа Борислава Розенблата стосовно «бурштинової справи».

Зазначимо, у коментарі до рішення суду адвокат Розенблата зазначив, що відповідне рішення, зокрема, визнає протиправними дії НАБУ у контексті ситуації з агентом Катею, яка начебто передала нардепам, у тому числі і Розенблату, та їх помічникам хабар за сприяння у видобутку бурштину в Україні.

Нагадаємо, суд відмовив Розенблату в задоволенні позову про визнання протиправними дій НАБУ по залученню до оперативно-розшукової діяльності співробітників ФБР.

Зазначимо, керівник САП Назар Холодницький заявляв, що Розенблат є ключовою фігурою в «бурштиновій справі».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: