На український ринок заходить нова авіакомпанія

Читать на русском
Брюссельські авіалінії почнуть роботу в Україні з 4 рейсів на тиждень. Перший з них буде здійснений 17 жовтня.

Представництво Lufthansa Group в Україні оголосило про вихід з 17 жовтня 2018 року на український ринок авіаперевезень авіакомпанії Brussels Airlines.

Як пише «Слово і Діло», про це в середу, 19 вересня, повідомив генеральний директор Lufthansa Group в Україні, Вірменії, Білорусі, Грузії, Азербайджані та Туркменістані Рене Койнзак, пише Укрінформ.

За словами Койнзака, Брюссельські авіалінії стануть четвертим перевізником Lufthansa Group в Україні. Перший рейс з Брюсселя буде здійснений 17 жовтня.

Він наголосив, що прихід авіакомпанії групи Lufthansa в Україну створить додаткове сполучення за 123 напрямками. Зокрема, дозволить поліпшити сполучення з європейськими столицями. Крім цього, створить можливість для українців скористатися далекомагістральними сполученнями за напрямками Південної і Північної Америки.

Брюссельські авіалінії почнуть роботу в Україні з 4 рейсів на тиждень, здійснюючи на першому етапі сполучення між Брюсселем і Києвом.

На сьогодні в Україні працює три авіакомпанії, що входять до складу Lufthansa Group - Lufthansa, Austrian Airlines і SWISS.

Раніше повідомлялося, що грузинська авіакомпанія Myway Airlines з 5 жовтня відкриє рейси з Тбілісі до Києва.

Водночас естонська авіакомпанія заявила про припинення польотів до Києва.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: