Одну зі станцій київського метро в годину-пік закриють на вхід

Читать на русском
У Києві на станції метро Політехнічний інститут з 24 вересня по 5 жовтня проводитиметься ремонт ескалатора.

У Києві на станції метро «Політехнічний інститут» з 24 вересня по 5 жовтня проводитиметься ремонт ескалатора. У робочі дні з 7:45 по 10:25 станція буде закрита на вхід.

Як пише «Слово і Діло», у зв'язку з цим, з 7:45 по 10:25 по робочих днях станція буде закрита на вхід, йдеться у повідомленні прес-служби метрополітену в Twitter.

Віталій КличкоМіський голова Києва
Кличко обіцяє зменшити кількість реклами у метроСказано 2 серпня 2018 р.Статус обіцянки: Архів

Зазначається, що змінюється режим роботи станції «Політехнічний інститут» через необхідність ремонту ескалатора. Під час ремонту робочі ескалатори працюватимуть на підйом для уникнення тисняви на платформі.

«Переорієнтуйте свої маршрути на станції «Шулявська», «Лук'янівська» або «Вокзальна». Перепрошуємо за тимчасові незручності», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві починаючи з суботи, 15 вересня, на півтора тижні обмежать рух транспорту вулицею Бойчука.

Рух буде обмежено частково - в напрямку центру міста - у зв’язку з продовженням ремонтних робіт на шляхопроводі. Зокрема, обмеження триватимуть із 15 вересня до 18:00 24 вересня.

Відомо, що у Києві з 8 вересня 2018 року обмежено рух на мосту Метро. Обмеження пов'язані з капітальним ремонтом мосту Метро через Русанівську протоку. Роботи будуть проводитися в кілька етапів, перший з яких передбачає ремонт двох смуг руху в напрямку центру міста.

Також повідомлялося, що на початку серпня почали розбирати конструкції Шулявського мосту. Його ремонт триватиме до півтора року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: