Погода в Україні: мінлива хмарність і без опадів

Читать на русском
У неділю 16 вересня, в Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Винятком стануть східні регіони, а також Херсонська область та Крим.

У неділю 16 вересня, в Україні очікується мінлива хмарність без опадів. Винятком стануть східні регіони, а також Херсонська область та Крим.

Про це повідомляє Укргідрометцентр, пише «Слово і Діло».

На західній Україні без опадів, хмарно, температура повітря підніметься до 19-21 градуса. У Закарпатській області тепліше - 22-24 градуси.

Аналогічна ситуація в північних областях - 19-21 градус тепла вдень, 11-13 градусів вночі, опадів не очікується. У Сумській області можлива гроза, температура до +20 градусів.

У центрі і на півдні тепліше - в центральних областях України до +22 градусів, в Кіровоградській області можливі дощі та грози, в іншій частині регіону без опадів. На півдні - до 24-25 градусів, в Херсонській області очікується гроза, в Криму - сильні дощі.

На сході дощі, повітря прогріється до 22-24 градусів в Харківській, Луганській і Донецькій областях. У Полтавській, Дніпропетровській і Запорізькій областях можливі дощі, температура повітря - 20-23 градуси тепла.

У Києві хмарно, без опадів, температура повітря вдень - 19-21 градус тепла, вночі - 14-16 градусів.

Раніше негода паралізувала рух у Києві.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: