У школі Дніпра отруїлися 16 учнів

Читать на русском
До лікарів звернулися більш ніж десять учнів школи номер 62. Діти скаржаться на нудоту, підвищення температури, в декого були галюцинації.

У школі №62 Дніпра сталося масове отруєння дітей. До лікарів звернулися понад десять учнів школи зі скаргами на нудоту, підвищення температури та галюцинації.

Як пише «Слово і Діло», про це в четвер, 13 вересня, повідомляє «Інформатор».

Борис ФілатовМіський голова Дніпра
Філатов пообіцяв в 2018 році встановити індивідуальні теплові пункти в 5 школахСказано 28 квітня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

Інцидент стався в середу, 12 вересня. За офіційними даними, отриманим від Департаменту охорони здоров'я, загалом постраждали 16 дітей. У них почалася нудота, галюцинації й піднялася температура, шестеро дітей потрапили до лікарні.

У школі працюють медики з обласного лабораторного центру, беруться проби, змиви та йде повна перевірка всієї документації.

Через загальну паніку в четвер, 13 вересня, на заняття не вийшли понад 250 дітей, майже 30% усіх учнів. На цей момент вирішується питання про те, наскільки ситуація критична та чи потрібен карантин.

«Від завтра до школи ми будемо приймати лише тих дітей, у кого є довідка про те, що вони здорові. Бо не зрозуміло, що це за інфекція та з чого все почалося. Поодинокі випадки зі схожими симптомами були ще на тому тижні, але, повторюся, вони поодинокі», – зазначила Олена Назаренко, в. о. директора школи.

Раніше в місті Ізмаїлі Одеської області був зафіксований спалах кишкової інфекції в ліцеї з поглибленим вивченням іноземних мов імені Т. Г. Шевченка.

Також у Чернівецькій області в одному зі спортивно-оздоровчих комплексів міста Вижниця зафіксували харчове отруєння 14 дітей із Київської області.

Нагадаємо, восьмирічна дівчинка, яка після отруєння в таборі «Славутич» перебувала в комі, померла в середу, 12 вересня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: