Контрабанда: 49 іPhone жінка сховала в кишенях

Читать на русском
49 іPhone на російсько-українському кордоні жінка намагалася пронести потайки. Їх вона сховала під спідницею.

На українсько-російському кордоні затримали жінку, яка намагалася потайки пронести 49 телефонів іPhone.

Про це повідомляє Держприкордонслужба України, пише «Слово і Діло».

В Україні виявляють менше контрабандиЗ кожним роком обсяги вилученої контрабанди в Україні зменшуються, хоча це не означає, що її стало менше.

Випадок стався в ніч на 13 вересня в пункті пропуску «Гоптівка». Під час прикордонно-митного контролю увагу прикордонного наряду Харківського загону привернула жінка, яка йшла пішки на вхід в Україну.

«Правоохоронці ухвалили рішення про застосування спеціальних технічних засобів для огляду жінки та її особистих речей», – заявили в Держприкордонслужбі.

З’ясувалося, що під одягом, а саме під спідницею, жінка намагалася перенести 49 вживаних мобільних телефонів іPhone. Для цього вона сшила великі спеціальні кишені, до яких запакувала товар.

«Телефони вилучені у встановленому порядку», – повідомили прикордонники.

Нагадаємо, компанія Apple представила три iPhone 2018 року. Лінійка включила дві моделі з топовими характеристиками – iPhone XS та iPhone XS Max, а також більш скромну модель iPhone XR.

Флагманські моделі оснащені OLED-дисплеями з мінімальними рамками й діагоналлю 5,8 і 6,5 дюймів. Гаджети мають вертикальні подвійні камери, підтримку швидкої зарядки, обсяг оперативної пам'яті 4 ГБ, а також вбудованої – 64, 256 і 512 ГБ.

Раніше повідомлялося, що компанія Apple презентувала свої оновлений смарт-годинники Apple Watch 2018.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: