Трамп надасть свідчення у справі про домагання

Читать на русском
Американський президент виступить під присягою з письмовими заявами у справі про сексуальні домагання колишньої учасниці його телешоу.

Президент США Дональд Трамп має намір до кінця вересня виступити під присягою з письмовими заявами з приводу звинувачень у сексуальних домаганнях від Саммер Зервос, однієї з учасниць телешоу «Учень».

Як пише «Слово і Діло», про це домовилися адвокати Зервос і Трампа, повідомляє в неділю, 9 вересня, газета Washington Post із посиланням на матеріали суду.

Зервос подала на Трампа скаргу в 2017 році. У своїй заяві жінка заявила, що в 2007 році Трамп сексуально домагався її, а також звинуватила президента США в «численних брехливих і наклепницьких заявах».

Випадок домагання нібито мав місце в одному з готелів у Беверлі-Гіллз. Зервос стверджує, що Трамп проти її волі притулився до неї й схопив за груди, проте їй вдалося відштовхнути його. Мільярдер заперечує свою провину.

Низка жінок у жовтні 2016 року публічно висловилися після того, як був оприлюднений відеозапис від 2005 року, на якому можна почути сексистські думки Трампа. Зокрема, він заявив, що завдяки своїй популярності може собі дозволити цілувати й торкатися жінок без їхньої згоди. Трамп вибачився за свої висловлювання, заявивши, однак, що в тій ситуації йшлося про приватну розмову.

Раніше повідомлялося, що віце-президент США готовий пройти поліграф через статтю про Трампа.

Також спецпрокурор США, що розслідує можливе втручання Росії в американські вибори, готовий прийняти письмові відповіді Дональда Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: