Стали відомі подробиці падіння вертольота в Києві

Читать на русском
Прокуратура Києва здійснюватиме процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом падіння вертольота на Трухановому острові в Києві.

За фактом падіння вертольота в Києві в четвер, 6 вересня, відкрито кримінальне провадження.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

У РФ розбився вертоліт з 18 людьми на борту, всі загинулиНа борту повітряного судна перебували 18 осіб, у тому числі три члени екіпажу. Всі загинули.

Зазначено, що прокуратура Києва здійснюватиме процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом падіння вертольота на Трухановому острові в Києві, в результаті чого постраждали двоє людей. Відомості внесені до ЄРДР за статтею порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту.

За даними правоохоронців, вертоліт вилетів із бази на Гідропарку. Протримавшись у повітрі близько 40 секунд, його почало кидати й крутити в різні боки, після чого вертоліт втратив висоту й впав.

«Постраждалими виявилися 62-річний командир-пілот і 70-річний пілот вертольота. Чоловіки з численними травмами доправлені до медичного закладу», – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що розслідування доручили Національній поліції. Зараз на місці інциденту триває огляд, встановлюються обставини та свідки аварії.

Нагадаємо, на Трухановому острові в Києві впав вертоліт – постраждали дві людини, яких ушпиталили.

Раніше в Афганістані розбився вертоліт з українцями на борту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: