Аварія вертольоту в Афганістані: в МЗС повідомили подробиці

Читать на русском
Під час катастрофи вертольота загинули 12 осіб, у тому числі двоє громадян України, членів екіпажу. Ще один українець отримав поранення, йому надається медична допомога у військовому шпиталі.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили загибель двох громадян України в результаті катастрофи вертольоту в Афганістані.

Про це повідомив у коментарі «Громадському» представник Департаменту консульської служби Василь Кирилич, пише «Слово і Діло».

Під час катастрофи вертольота загинули 12 людей, у тому числі двоє громадян України, членів екіпажу. Ще один українець отримав поранення, йому надається медична допомога у військовому шпиталі.

За його словами, ситуація перебуває на контролі українських дипломатів, консул планує виліт до Афганістану.

Нагадаємо, що 2 вересня в Афганістані на території провінції Балх, неподалік від адміністративного центру міста Мазар-і-Шаріф, розбився вертоліт Мі-8 молдовської компанії, який виконував місію за контрактом з ООН. У результаті загинули 12 людей, серед них – двоє українців.

Нагадаємо, жертвами аварії в Швейцарії літака «Юнкерс» часів Другої світової війни стали близько 20 людей.

Раніше губернатор мексиканського штату Дуранго Хосе Росас Аіспуро повідомив, що в результаті аварії літака авіакомпанії Aeromexico були ушпиталені 49 постраждалих.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: