САП скерувала до суду обвинувачення щодо судді зі Слов'янська

Читать на русском
Обвинувальний акт щодо екс-заступника голови Слов'янського міськрайонного суду Донецької області скерували до суду.
Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП)фото: «Слово і Діло»

Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувачення в отриманні хабара суддею Слов'янського міськрайонного суду Донецької області Ігорем Мінаєвим.

Про це йдеться в повідомленні прокуратури, передає «Слово і Діло».

«Прокурорами САП затверджений і скерований до суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо судді Слов’янського міськрайонного суду Донецької області, який обвинувачується у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 КК України, а саме в отриманні службовою особою, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди за вчинення такою службовою особою в інтересах того, хто надає неправомірну вигоду з використанням наданої їй влади та службового становища», – зазначають у САП.

Детективи НАБУ під час досудового розслідування встановили, що суддя Мінаєв запропонував адвокату особи щодо якої був складений протокол про адміністративне правопорушення за керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння уникнути штрафу та позбавлення права керування транспортними засобами його клієнтом.

Як відомо, суд обмежив терміни ознайомлення зі справою Мінаєву.

Нагадаємо, йому відновили запобіжний захід.   Раніше суд відмовився продовжувати запобіжний захід судді Слов'янського міськрайонного суду Донецької області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: