Зведення штабу ООС 31 серпня: 12 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Майорськ, Шуми, Піски, Павлопіль, Лебединський і Водяне.

Упродовж минулої доби 30 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 12 раз обстріляли позиції українських військових.

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 серпняСитуація на сході країни станом на 30 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, передає «Слово і Діло».

Обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Луганське, Майорськ, Шуми, Піски, Павлопіль, Лебединський і Водяне. У штабі додали, що втрат серед українських військових немає.

З початку поточної доби бойовики один раз обстріляли позиції українських військових в районі населеного пункту Гнутове із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Раніше повідомлялося, що спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала на Донбасі перевезення боєприпасів для важкої зброї з боку Росії. За даними ОБСЄ, Росія перевозила в населений пункт Кришталеве боєприпаси для російської важкої зброї, а також нові зразки російських систем радіоелектронної боротьби.

Також нагадаємо, 30 серпня місія Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) відправила 11 вантажівок з гуманітарною допомогою для жителів непідконтрольної території Донецької області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: