У Києві підірвали адвокатську контору: є затримані

Читать на русском
У Києві в Подільському районі за адресою Воздвиженська, 56 невідомі підірвали офіс адвокатської контори.

У Києві в Подільському районі за адресою Воздвиженська, 56 невідомі підірвали офіс адвокатської контори.

У результаті інциденту ніхто не постраждав, повідомляє у вівторок, 28 серпня, блогер Тетяна Гонченко в своєму Facebook, пише «Слово і Діло».

«На Воздвиженці вибух в офісі. Якщо правильно підслухала, з проїжджаючого бусика хтось кинув в двері. Ніхто не постраждав, але купа поліції», - написала вона.

Пізніше вона додала, що це, можливо, була спроба рейдерського захоплення: люди в масках вибили двері офісу. У той же час в групі спільноти «Наш Київ» в соцмережі додали, що інцидент стався в офісі адвокатської контори, була стрілянина і рейдерське захоплення.

«Група молодих людей була одягнена в чорну форму, шоломи, в руках у них були щити. Один із них став розкривати двері болгаркою, після чого вони проникли до будівлі. Потім молоді люди викидали на вулицю охоронців», - повідомляє видання.

За їхніми даними, поки що невідомо, хто ці люди і наскільки законні їхні дії.

«Через кілька хвилин після «людей в чорному» в приміщення також зайшли співробітники поліції. Наразі всі учасники конфлікту знаходяться всередині. За словами правоохоронців, це могла бути спроба рейдерського захоплення», - йдеться в повідомленні.

За фактом конфлікту в Подільське управління поліції доставили 18 учасників, які мали при собі засоби захисту. Їх дії кваліфікують як хуліганство. В результаті події ніхто не постраждав.

Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Також нагадаємо, в Лисичанську (Луганська область) в приватному будинку стався вибух, в результаті чого постраждала жінка.

Відзначимо також, 11 серпня в Харкові прогримів вибух у багатоповерхівці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: