На Прикарпатті через зсув перекритий проїзд до п'яти гірських сіл

Читать на русском
Відрізаними опинилися близько двох тисяч людей. На місці події в селі Красник проведене виїзне засідання спеціальної комісії.

В Івано-Франківській області через зсув припинене автомобільне сполучення з п'ятьма гірськими селами.

Про це повідомила прес-служба Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської обласної державної адміністрації в понеділок, 27 серпня, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що напередодні протягом дня на території Верховинського району пройшли сильні дощі, в результаті чого поблизу села Красник відбувся зсув ґрунту та каміння на автомобільну дорогу місцевого значення Ільці-Буркут протяжністю близько 30 м.

«З метою недопущення жертв працівниками поліції перекритий проїзд для транспортних засобів, у зв'язку з чим припинене автомобільне сполучення із селом Бистрець (372 жителі), селом Дземброня (128 жителів), селом Топільче (205 жителів), селом Зелене (796 жителів) і селом Явірник (293 жителі)», – йдеться в повідомленні.

На місці події в селі Красник провели виїзне засідання спеціальної комісії з метою визначення першочергових заходів із надання допомоги населенню та ліквідації наслідків зсуву.

Нагадаємо, в травні в Закарпатській області стався зсув, внаслідок якого повністю засипані два житлових будинки та один частково. Ніхто не постраждав.

У липні в Южному Одеської області стався сильний обвал, у результаті якого піднялося морське дно.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: