День знань: рятувальники перевіряють пожежну безпеку шкіл

Читать на русском
У Хмельницькій області рятувальники здійснили перевірку навчальних закладів Олешинської сільської об'єднаної територіальної громади.

Працівники ДСНС проводять перевірки стану пожежної безпеки освітніх установ перед новим навчальним роком.

Про це повідомляється на сайті ДСНС, пише «Слово і Діло».

Зокрема, працівники Чернівецького міського відділу Управління ДСНС у Чернівецькій області спільно з педагогами провели перевірки в дошкільних установах обласного центру. Рятувальники перевірили наявність і справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання в належному стані шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водопроводу.

У Хмельницькій області рятувальники здійснили перевірку навчальних закладів Олешинської сільської об'єднаної територіальної громади. За результатами обстеження учасники відпрацювання склали відповідні акти, якими визначили невідкладні заходи з усунення виявлених недоліків.

«Така профілактична робота триватиме до завершення літніх канікул на всій території України, щоб гарантувати всім учасникам навчального процесу безпечні умови під час перебування в школах», – відзначили в ДСНС.

Як повідомлялося раніше, в Києві сталася пожежа в студентському гуртожитку.

Також ДСНС попередила про високий рівень пожежної небезпеки в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: