Порошенко закликав країни ЄС допомагати Донбасу

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко має намір закликати країни Євросоюзу взяти шефство над відновленням конкретних населених пунктів в Донецькій і Луганській областях.

Президент України Петро Порошенко має намір закликати країни Євросоюзу взяти шефство над відновленням конкретних населених пунктів у Донецькій і Луганській областях.

Про це глава держави сказав під час поїздки в місто Єнакієве, повідомляє «Слово і Діло» в неділю, 26 серпня.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко запевнив, що на Донбасі буде розгорнута миротворча операціяСказано 22 червня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Українські посли будуть займатися декількома дуже важливими речами - мобілізацією коштів світу для відновлення інфраструктури Донбасу», - сказав Порошенко.

Він зазначив, що зібрані кошти підуть, в тому числі, і на будівництво доріг на Донбасі.

За словами глави держави, керівництво України і її дипломатичні представництва будуть робити все, «щоб кожна країна Європейського Союзу взяла на себе відповідальність за відновлення конкретного населеного пункту на Донбасі - в Донецькій і Луганській областях».

Петро Порошенко зазначив, що в Авдіївку прибули керівники диппредставництв України в інших державах, з якими він має намір обговорити це питання.

Раніше президент Порошенко висловив переконання, що український прапор скоро майорітиме в Донецьку і привітав його жителів із Днем міста.

Також нагадаємо, що українські посли проведуть нараду на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: