Трамп привітав Україну з прийдешнім Днем незалежності

Читать на русском
Американський президент привітав Україну з Днем незалежності і заявив, що США завжди будуть поруч.
Петрр Порошенко і Дональд Трамп

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп відправив привітання з нагоди Дня незалежності України на адресу президента Петра Порошенка, перед тим як США заморозили «сотні мільйонів» доларів росіян.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу українського президента.

«Від імені народу Америки я хочу привітати Вас і народ України з 27-ю річницею вашої незалежності, яку ви відзначатиме 24 серпня», – йдеться в посланні Трампа.

«Народу України є чим пишатися: упродовж чотирьох років Україна мужньо протидіє російській агресії і є благословенною яскравим громадянським суспільством, зростаючою економікою та збройними силами, які є потужними як ніколи раніше», – заявив очільник Білого дому.

В привітання також відзначається, що США завжди стоятимуть поруч з Україною, в той час, коли вона протистоїть російській агресії і захищає свій суверенітет і територіальну цілісність.

«Уряд США продовжуватиме працювати з Україною і підтримуватиме зусилля у зміцненні демократичних інституцій, розбудові верховенства права, боротьбі з корупцією та стимулюванні економічного зростання», – також говориться в посланні.

Раніше були озвучені деталі візиту радника Трампа в Україні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: