МОЗ розподілив між регіонами 400 тисяч доз вакцин від поліомієліту

Читать на русском
Загальна вартість розподілених вакцин становить 9,5 мільйонів гривень. Вони були придбані за рахунок коштів держбюджету України.

Міністерство охорони здоров'я України розподілило між областями 400 тисяч доз вакцин від поліомієліту «Імовакс Поліо» французького виробництва «Санофі Пастер» (Sanofi Pasteur).

Як передає «Слово і Діло», відповідний наказ №1471 від 10 серпня 2018 року про розподіл імунобіологічного препарату, закупленого за кошти державного бюджету 2017 року, оприлюднений на сайті відомства.

«Керівнику ДП «Укрвакцина МОЗ» забезпечити прийняття імунобіологічного препарату, а також своєчасну його доставку з дотриманням умов холодового ланцюга відповідно до затвердженого наказом розподілу», – йдеться в тексті наказу.

Загальна вартість розподілених вакцин становить 9,5 мільйонів гривень. Вони були придбані за рахунок коштів держбюджету України.

Згідно з даними ЮНІСЕФ, препарат зараз готовий до відвантаження, готуються відповідні документи.

Раніше стало відомо, що Міністерство охорони здоров'я замовило майже 400 тисяч доз вакцини від кору для дорослих. Відповідні зміни до нормативно-правових актів були ухвалені нещодавно на підставі того, що з початку 2018 року 40% усіх хворих на кір є дорослими.

Також в МОЗ розповіли, скільки доз вакцин проти сказу передали в регіони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: