На Полтавщині сталася смертельна ДТП, постраждали діти

Читать на русском
У Полтавській області внаслідок ДТП за участю двох легкових автомобілів загинула жінка, ще двоє дітей отримали травми.

У Полтавській області на автодорозі Київ-Харків поблизу с.Олександрівка Пирятинського району в результаті ДТП за участю двох легкових автомобілів загинула жінка, ще двоє дітей отримали травми.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила прес-служба Національної поліції Полтавської області.

«Попередньо встановлено, що сталося зіткнення автомобілів Skoda (під управлінням 79-річного чоловіка) і ВАЗ Калина (за кермом знаходився 32-річний чоловік), які рухалися в попутному напрямку з Києва. В результаті зіткнення від отриманих тілесних ушкоджень на місці пригоди загинув пасажир ВАЗа - 30-річна мешканка Дніпропетровської області. Двоє неповнолітніх пасажирів у віці 10 і 6 років з тілесними ушкодженнями госпіталізовані в лікарню», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого).

Раніше в результаті ДТП двоє малолітніх пасажирів легковика від отриманих травм загинули. Їх батьки з тілесними ушкодженнями доставлені в Центральну районну лікарню міста Нова Каховка.

Також у вівторок, 7 серпня, в Дніпропетровській області легковий автомобіль Audi зіткнувся з пасажирським автобусом, в результаті двоє людей загинули.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: