Зведення штабу ООС 10 серпня: 45 обстрілів, один загиблий, двоє поранених

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 45 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі три рази з важкого озброєння.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 45 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі три рази з важкого озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики обстрілювали українських військових з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 9 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 9 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли були зафіксовані поблизу Станиці Луганської, Кримського, Новотошківського, Новозванівки, Троїцького, Луганського, Новолуганського, Майорська, Зайцево, Мар'їнки, Красногоровки, Старогнатівки, Новомихайлівки, Богданівки, Чермалика, Гнутово, Лебединського, Павлопіля, Водяного і Широкино. З мінометів калібром 82 мм були обстріляні українські позиції біля Новолуганського, Гнутово і Лебединського, а в районі Мар'їнки зафіксована робота ворожої снайперської групи.

У штабі також додали, що в результаті бойових дій загинув один військовий, двоє були поранені.

Протягом поточної доби терористи чотири рази обстріляли позиції українських військових біля Опитного, Новомихайлівки, Павлопіля і Широкино. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил цієї доби не зафіксовано.

За даними розвідки, один бойовик був знищений, четверо поранені.

Раніше в ОБСЄ підрахували жертви серед мирного населення Донбасу.

Також нагадаємо, Україна привітала готовність ЄС відновлювати Донбас.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: