Трамп назвав країни, які втручаються в справи США

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп заявив, що Росія, Китай і, можливо, Північна Корея втручаються в справи країни і число подібних дій може зрости через економічне зростання.

Президент США Дональд Трамп заявив, що Росія, Китай і, можливо, Північна Корея втручаються в справи країни і число подібних дій може зрости через економічне зростання.

Як пише «Слово і Діло», про це він заявив під час промови в штаті Огайо, передає NBC.

Трамп назвав головну проблему нацбезпеки СШАНелегальна міграція є головною проблемою для національної безпеки США. Дональд Трамп розкритикував закони, що були чинними в країні десятиліттями.

«Багато народу. Ми повинні зупинити це. Ми повинні зупинити втручання і всіх тих, хто атакує нас. І їх багато. Тут і Росія, і Китай. У нас все добре з Північною Кореєю, але і вони ймовірно роблять те ж саме», - сказав американський лідер.

У США ведеться розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори. В американській розвідці вважають, що це було зроблено за вказівкою з Кремля. Всі звинувачення в Москві заперечують.

У четвер глава нацрозвідки США Деніл Коутс заявив, що Росія впливала на внутрішні справи США і продовжує це робити напередодні виборів до Конгресу, які призначені на листопад.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп отримав нового листа від лідера КНДР Кім Чен Ина.

А держсекретар Помпео поскаржився на Азіатському форуміз безпеки на повільність роззброєння Північної Кореї.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: