Трамп назвав головну проблему нацбезпеки США

Читать на русском
Нелегальна міграція є головною проблемою для національної безпеки США. Дональд Трамп розкритикував закони, що були чинними в країні десятиліттями.

Президент США Дональд Трамп вважає, що нелегальна міграція є головною проблемою для національної безпеки США, розкритикувавши при цьому закони, що були чинними в країні десятиліттями.

Про це пише «Слово і Діло».

Трамп приготувався закрити уряд СШАПрезидент США Дональд Трамп заявив про готовність закрити уряд своєї країни через міграційне законодавство.

«Нелегальна імміграція є головною проблемою національної безпеки», - написав Трамп у своєму Twitter.

На його думку, в Штатах десятиліттями «велися ігри», а весь світ «сміявся над тупістю наших (американських) імміграційних законів».

Американський президент також розкритикував демократів, докоривши їм за відстоювання ідеї відкритих кордонів та скасування міграційно-митної служби, що, на його думку, сприяло підвищенню рівня злочинності.

«Ми повинні розумнішати і нарешті робити те, що треба зробити для безпеки і охорони нашої країни!» - написав Трамп.

Жорсткість міграційної політики була одним з передвиборних гасел Трампа. 25 січня, через п'ять днів після інавгурації, Трамп підписав указ про будівництво стіни на кордоні з Мексикою, звідки в США прибувають численні мігранти. Втім Конгрес досі не виділив необхідні гроші.

У вересні 2017 року США на кордоні з Мексикою почали будувати прототипи стін.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: