Зведення ООС: бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ

Читать на русском
Бойовики на Донбасі 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Один військовослужбовець був поранений.

Упродовж минулої доби, 29 липня, бойовики на Донбасі 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. Заборонене Мінськими домовленостями озброєння не застосовувалося.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у ранковому звіті прес-центру операції Об’єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 29 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 29 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь в основному із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, Південного, Новгородського, Опитного, Авдіївки, Мар’їнки, Новомихайлівки, Новоселівки, Лебединського, Гнутового, Широкиного, Павлополя та Водяного.

За минулу добу у ході бойових дій один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. За даними розвідки двох окупантів поранено.

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ вісім разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників біля Кримського, Травневого, Світлодарська, Опитного, Мар’їнки та Павлополя.

Раніше в ОБСЄ відзвітували про вибухи на Донбасі.

Також в зоні ООС бойовики застосували міномети і гранатомети.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: