СБУ анонсувала навчання в одній з областей

Читать на русском
Жителів Полтавської області попереджають, що з 1 по 3 серпня СБУ проводитиме планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання.

СБУ буде проводити планові антитерористичні тактико-спеціальні навчання в Полтавській області з 1 по 3 серпня.

Як передає «Слово і Діло», на деяких територіях можуть ввести особливий режим пересування людей і транспорту, повідомляє прес-служба СБУ в Полтавській області.

У зоні ООС відбулися військові навчання з використанням танківУ районі проведення ООС в українських військовослужбовців відбулися військові навчання з використанням танків та бойових машин.

Зазначається, що навчання проходитимуть у декількох локаціях Миргородського району, а також в інших населених пунктах області.

Силовики відпрацьовуватимуть навчальні завдання в умовах, наближених до реальних: із залученням спецтехніки та озброєних правоохоронців. У рамках навчання на окремих територіях також можливе тимчасове введення особливого режиму пересування людей і транспортних засобів.

Управління СБУ в Полтавській області просить місцевих жителів зберігати спокій. Крім того, громадян просять належним чином реагувати на законні дії і вимоги правоохоронців: перевірку документів, огляд особистих речей, тимчасове обмеження або заборону руху транспортних засобів, пішоходів тощо. Всі ці дії відбуватимуться в рамках чинного законодавства.

Раніше українські артилеристи провели навчання біля адміністративного кордону з анексованим Кримом.

Також повідомлялося, що СБУ проведе контрдиверсійні вчення в Київській області.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: