Під Львовом п'яний депутат влаштував ДТП, є жертви

Читать на русском
У результаті зіткнення Fiat депутата налетів на велосипедистку, яка від отриманих травм померла на місці.

Вдень у суботу, 28 липня, в селі Новий Витків Львівської області у смертельну ДТП потрапив депутат Сокальської міської ради від партії «Воля» Василь Петрушка.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомила на своїй сторінці у Facebook голова комісії з відбору кандидатів на посади поліцейських у патрульній поліції Львівської області, журналістка Вікторія Балицька.

В Україні за півроку сталося майже 70 тисяч ДТПЧерез низку резонансних ДТП в Україні посилять контроль за пасажирськими перевезеннями. Зокрема, будуть нові штрафи.

Аварія трапилася на автодорозі Червоноград - Радехів, водій автомобіля Fiat, житель міста Сокаль 1975 року народження, скоїв зіткнення з автобусом БАЗ сполученням Тернопіль - Червоноград.

За словами Балицької, за кермом Fiat був депутат Сокальської міської ради Василь Петрушка.

Після зіткнення Fiat «вилетів» на велосипедистку, жительку с. Новий Витків Радехівського району 1946 року народження, яка від отриманих травм померла на місці. Водії транспортних засобів і пасажири автобуса тілесних ушкоджень не отримали.

За даними Балицької, у крові депутата було 1,5 проміле алкоголю. Він є депутатом Сокальської міськради від «Волі» і працює в Центральній районній лікарні Сокаля.

Нагадаємо, у п'ятницю, 27 липня, у Вінниці сталася масштабна аварія за участю чотирьох автомобілів, в результаті чого загинула одна людина, ще троє – постраждали.

З 21 липня розпочався контроль силами Нацполіції та транспортної інспекції всіх перевізників.

Хочете обговорити новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: