Трамп звинуватив Twitter у прихованому блокуванні республіканців

Читать на русском
Американський лідер Дональд Трамп звинуватив сервіс мікроблогів Twitter в прихованому блокуванні сторінок представників Республіканської партії США.

Американський лідер Дональд Трамп звинуватив сервіс мікроблогів Twitter в «прихованому блокуванні» сторінок представників Республіканської партії США.

Про це пише «Слово і Діло».

Трамп назвав немислимим таємний запис адвокатом його розмовиАмериканський лідер Дональд Трамп прокоментував інформацію, що його колишній юрист Майкл Коен таємно записав їх розмову, в якій обговорювалися виплати колишній моделі журналу Playboy Карен Макдугал за її мовчання.

«Ми розглянемо цю дискримінаційну і незаконну практику! Багато скарг», - написав він у Twitter 26 липня.

Напередодні газета The Hill повідомила, що конгресмен-республіканець Меттью Гаец звинуватив платформу в «прихованому блокуванні» його аккаунта.

За даними видання, з 18 травня по 8 червня кількість коментарів на сторінці республіканця і число його нових передплатників скоротилося порівняно з періодом з 27 квітня по 18 травня. Газета припускає, що це може свідчити про зменшення показника доступності твітів для користувачів Мережі.

В середині липня Трамп похвалив Twitter за можливість донести до мільйонів передплатників правду і спростувати брехливі новини.

Раніше Трамп звинуватив журналістів у приниженні важливості його зустрічі з Путіним.

Також Трамп розкритикував ЄС за рекордний штраф для Google.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: