Смертельна ДТП в Києві: водій Hummer частково визнав провину

Читать на русском
Островський стверджує, що діти вибігли з-за машини, й він не встиг загальмувати, хоча нібито і їхав з помірною швидкістю.

У четвер, 26 липня, Шевченківський райсуд Києва почав обрання запобіжного заходу водієві Hummer, який збив 10-літню дівчинку на пішохідному переході на Печерську.

Як передає «Слово і Діло» з посиланням на УНН, Кирило Островський частково визнав свою провину.

Луценко взяв на особистий контроль cправу про ДТП, в якій загинула дитинаГенпрокурор Юрій Луценко взяв на особистий контроль cправу про київське ДТП, в якій загинула дитина.

«Я частково визнаю свою провину. Я їхав у другій смузі. В першій смузі стояв припаркований автомобіль. На пішохідному переході людей не було. Коли я під'їхав до переходу, з-за машини вибігли двоє дітей, дуже швидко. Одна дитина встигла проскочити, а друга дівчинка, на жаль, опинилася під колесами», – стверджує Островський.

Він заявив, що намагався загальмувати. При цьому він стверджує, що їхав із помірною швидкістю.

Також Островський запевняє, що не намагався ховатися, а навпаки, всіляко намагався допомогти дівчинці.

«Це абсолютно не так, і мої слова можуть підтвердити численні записи. Є відео, де я підходжу до дівчинки відразу до приїзду швидкої допомоги, до приїзду поліції», – заявив він.

Винуватець смертельної ДТП зазначив, що йому не вдалося відразу загальмувати, оскільки гальмівна система не спрацювала.

Водночас, за даними ЗМІ, Островський не зупинився після того, як збив дитину на пішохідному переході, а намагався втекти. Його спіймали свідки аварії, яким поліція перешкодила здійснити самосуд над Островським.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, драгер не виявив у водія Hummer алкогольного сп'яніння. При цьому він відмовився надати на перевірку необхідні зразки біоматеріалів.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: