Доба в ООС: бойовики застосовували важкі міномети, втрат немає

Читать на русском
Бойовики вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Луганського, Південного, Новгородського, Авдіївки, Мар'їнки, Опитного, Пісків.

На Донбасі за минулу добу, 24 липня, сепаратисти 33 рази порушили режим припинення вогню, з них тричі - з важкого озброєння. Втрат серед українських військових немає.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 24 липняСитуація на сході країни станом на 06:00 24 липня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що ворог вів прицільний вогонь по захисниках Кримського, Золотого, Луганського, Південного, Новгородського, Залізного, Авдіївки, Мар'їнки, Опитного, Пісків, Новотроїцького, Водяного, Павлополя, Талаківки, Лебединського та Широкиного.

Разом з тим, сепаратисти поблизу Водяного застосували міномет калібром 120-мм, захисників Новотроїцького обстріляли з артилерійських систем калібром 122-мм, а в бік Лебединського летіли 122-мм артилерійські снаряди, 120-мм і 82-мм міни.

За даними української розвідки, один сепаратист отримав поранення.

Протягом поточної доби ворог два рази відкривав вогонь по позиціях українських захисників біля Луганського і Південного.

Раніше командувач Об'єднаними силами Сергій Наєв заявив, що є чималі шанси для швидкого завершення збройного протистояння на Донбасі.

Нагадаємо, за добу 23 липня сепаратисти 21 раз обстрілювали позиції Збройних сил України. Двоє військовослужбовців отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: