Гройсман відзвітував про ремонт доріг

Читать на русском
У різних регіонах України ремонт доріг виконується по-різному. Але в основному план по ремонту доріг виконано наполовину.

В Україні план по ремонту доріг виконано наполовину.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час урядової наради, присвяченій питанням дорожнього будівництва і розвитку дорожнього господарства.

Ремонт доріг чи реформа держслужби: що більше турбує Гройсмана як прем'єраГройсман дав найбільше обіцянок про ремонт доріг та розвиток економіки. Але краще впорався з інноваціями та реформою держслужби. Причому основна частина запевнень прем'єра прозвучала з його вуст у перший рік каденції.
  За його словами, в різних регіонах України ремонт доріг виконується «по-різному».

«Більше половини планів вже виконано. Але в різних регіонах по-різному ця робота виконується. Я поставив чіткі завдання: темпи треба прискорювати, а кошти використати ефективно і раціонально. Ми робимо перевірки, будуть аудити по завершенню об'єктів. Далі, у вересні, будемо розуміти, хто впорався із завданнями, хто ні», - зазначив Гройсман.

В ході наради було відзначено, що найкраще з поставленим завданням справляються Волинська, Дніпропетровська, Закарпатська, Запорізька, Кіровоградська, Львівська, Полтавська, Тернопільська, Херсонська та Хмельницька області, де відсоток виконання робіт перевищує 80%. У Чернівецькій та Сумській області ситуація з ремонтом доріг погана.

Раніше повідомлялося, що поточного року на ремонт доріг обласного значення виділили понад 11 млрд гривень.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: