ДТП у Житомирській області: стало відомо про стан постраждалих

Читать на русском
Один пацієнт перебуває у вкрай важкому стані, зараз знаходиться в операційній, торакальна травма.

У результаті ДТП у Житомирській області одна людина знаходиться в критичному стані.

Про це в коментарі 112 Україна повідомив завідувач відділенням інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні Ігор Загуменний, пише «Слово і Діло».

«Один пацієнт перебуває у вкрай важкому стані, зараз знаходиться в операційній, торакальна травма. Двоє людей в свідомості, один без свідомості, черепно-мозкова травма, торакальна травма», - зазначив Загуменний.

У той же час глава Житомирської ОДА Ігор Гундич з посиланням на наявну інформацію додав, що ще шість постраждалих знаходяться в стані середньої тяжкості.

Кореспондент 112 Україна повідомив, що з 9 осіб, які перебувають в лікарнях Житомира і району, двоє людей залишаються невідомими, їхні дані поки не вдалося встановити.

«Люди, що знаходяться в лікарнях, переважно з Житомирської області. Це Новоград-Волинський район, Ружинський район і місто Коростень. Представники облдержадміністрації закликають родичів приїжджати в Житомир, їм забезпечать безкоштовне проживання в готелі «Спортивний», - повідомляв кореспондент.

Серед загиблих в масштабній аварії, яка сталася 20 липня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області, був громадянин Грузії.

«Станом на 17.00 відомо, що серед загиблих: громадянин Грузії, 1962 р.н; житель м Полонного Хмельницької області, 1974 р.н. (водій маршрутного автобуса); житель с.Гульск Новоград-Волинського району, 2004 р.н; жителька Києва (уродженка Рівненської області), 1958 р.н.», - заявили в місцевій поліції.

Поліцейські уточнили, що в результаті ДТП загинули десятеро людей, ще дев'ять отримали травми різного ступеня тяжкості.

Хочете обговорити цю новину? Приєднуйтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: