У Києві підрахують кинуті автомобілі

Читать на русском
У Києві обстежують всі райони з метою виявлення старих покинутих автомобілів після вибуху в Волзі на вулиці Чорнобильській.

У Києві обстежують всі райони з метою виявлення старих покинутих автомобілів після вибуху в Волзі на вулиці Чорнобильській.

Про це повідомляє прес-служба КМДА, пише Слово і Діло

«Відповідно до окремого доручення голови РДА повинні забезпечити перевірку балансових територій на предмет виявлення таких транспортних засобів в термін до 2 липня 2018 року. Відповідальним на рівні міської адміністрації визначено заступника голови КМДА Петра Пантелєєва», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що глава Святошинського району Володимир Каретка вже провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів адміністрації із зазначеного питання і доручив негайно почати обстеження балансових територій.

За приблизними підрахунками, в столиці близько 5 тисяч старих покинутих автомобілів.

Нагадаємо, 14 червня в результаті вибуху авто в Святошинському районі Києва четверо дітей отримали поранення і були госпіталізовані в Охматдит.

З'ясувалося, що господар автомобіля, в якому стався вибух 14 червня в Святошинському районі Києва, є офіцером запасу, учасником АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: