У Конгресі оцінили зустріч Трампа і Путіна

Читать на русском
Спікер Палати представників Конгресу США Пол Раян прокоментував неоднозначні підсумки переговорів між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним.

Спікер Палати представників Конгресу США Пол Раян прокоментував неоднозначні підсумки переговорів між президентом США Дональдом Трампом і президентом РФ Володимиром Путіним.

Як пише «Слово і Діло», за його словами, Трамп «повинен взяти до уваги, що Росія не є нашим союзником», передає CNN.

Путін визнав негативне ставлення Трампа до анексії КримуПрезидент Росії Володимир Путін визнав негативне ставлення президента США Дональда Трампа до анексії Криму в 2014 році.

«Немає ніякого морального паритету між Сполученими Штатами і Росією, яка залишається ворожою щодо наших основних цінностей і ідеалів», - сказав Раян.

Представник Конгресу розкритикував очевидне визнання Трампом того, що Росія нібито не втручалася в президентські вибори 2016 року.

«Немає ніяких сумнівів, що Росія втручалася в наші вибори і продовжує свої спроби підірвати демократію тут і в усьому світі. Це висновки не тільки американських спецслужб, але і розвідувального комітету Палати представників», - сказав він

Раян наголосив, що завдання Вашингтона - притягнути Росію до відповідальності і покласти край її «мерзенним нападкам на демократію».

Зустріч Володимира Путіна і Дональда Трампа в Гельсінкі тривала 3 години 50 хвилин, лідери провели відкриті переговори, а також поспілкувалися тет-а-тет. Вони обговорили тему взаємин двох країн: економічне співробітництво, так зване «втручання Росії» в американські вибори в 2016 році і ситуацію навколо розвитку елементів протиракетної оборони США.

Також порушувалися питання міжнародного порядку: врегулювання сирійського конфлікту, питання виконання домовленостей щодо ліквідації ракет середньої і малої дальності, дотримання договору про нерозповсюдження ядерної зброї, тема виходу США з ядерної угоди по Ірану, транзит російського газу через Україну та інші теми.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: