У Миколаївській області потяг збив жінку: машиніст хотів позбутися тіла

Читать на русском
На станції Березговате Миколаївської області товарний поїзд на смерть збив жінку. Машиністи забрали тіло загиблої і позбулися від нього по шляху прямування поїзда.

На станції Березговате Миколаївської області товарний поїзд на смерть збив жінку. Машиністи забрали тіло загиблої і позбулися від нього по шляху прямування поїзда.

Про це в коментарі 112 Україна повідомила речник поліції Миколаївській області Олена Бережна, пише «Слово і Діло».

«13 липня на станції Березнегувате скоїв наїзд товарний поїзд. Попередньо вже встановлено, що 44-річна жінка перебувала на коліях, коли машиніст побачив її, вжив заходів екстреного гальмування. Однак потяг не встиг зупинитися і збив її. Як тепер встановило слідство, машиніст разом із помічником не повідомили про подію, а забрали тіло в поїзд і позбулися його по дорозі до станції призначення», - зазначила Бережна.

Вона додала, що на кінцевій станції поліцейські зупинили машиніста і помічника, встановили місце події, на якому були виявлені сліди скоєння злочину.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 КК (порушення правил безпеки залізничного, водного або повітряного транспорту), а також за ч. 1 ст. 297 КК (наруга над трупом).

Відзначається, що зараз проводяться експертизи, в тому числі експертиза, чи можна було уникнути цієї події і на експертизу направлено тіло жінки. Встановлюються всі обставини події.

Раніше «Укрзалізниця» припинила автоматично розподіляти вантажні вагони.

Також нагадаємо, у Львові поїзд збив двох людей.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: