Трамп привітав Путіна з «одним із найкращих» чемпіонатів світу

Читать на русском
Президент США Дональд Трамп привітав президента РФ Володимира Путіна з проведенням одного з найкращих чемпіонатів світу з футболу.

Президент США Дональд Трамп привітав президента РФ Володимира Путіна з проведенням «одного з найкращих» чемпіонатів світу з футболу.

Про це Трамп заявив перед початком двостороннього саміту з російським лідером у Гельсінкі, пише «Слово і Діло».

Навіщо Трампу зустріч із Путіним?Зустріч президента США Дональда Трампа з російським лідером Володимиром Путіним відбудеться 16 липня в Гельсінкі о 13 годині за місцевим часом.

Обидва президенти коротко виступили перед пресою. У вступному слові Путін заявив, що в останні місяці в нього з Трампом тривали постійні контакти «телефоном і на різних майданчиках міжнародних заходів», однак тепер прийшов час «докладно поговорити про двосторонні відносини й больові точки в світі».

Після лідера РФ слово взяв американський президент, його заяви були перекладені для Путіна російською мовою. Трамп почав ыз того, що привітав главу РФ з «одним із найкращих» чемпіонатів світу.

«Я хотів би привітати вас ыз дуже успішним чемпіонатом світу, одним із найкращих», – сказав Трамп.

Трамп заявив, що разом із російським лідером вони обговорять усе – від торгівлі та військових питань до Китаю. Американський президент також сказав, що вони сподіваються «зробити щось» щодо своїх ядерних арсеналів.

Нагадаємо, 16 липня лідери двох країн провели зустріч у Президентському палаці в центрі фінської столиці. Після зустрічі запланована прес-конференція.

Раніше Трамп зустрівся з президентом Фінляндії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: