У поліції прокоментували пожежу в столичному хостелі

Читать на русском
Правоохоронці розслідують пожежу в київському хостелі як умисне знищення або пошкодження майна.

Правоохоронці розслідують пожежу в київському хостелі як умисне знищення або пошкодження майна.

Про це повідомляє прес-служба поліції, пише «Слово і Діло».

«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Свідчення ретельно перевіряються, досудове розслідування триває», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що пожежа сталася в Дніпровському районі Києва. В поліції уточнили, що постраждали п'ятеро людей, а не шість, як повідомлялося раніше. За словами очевидців, один із мешканців гуртожитку облив себе легкозаймистою речовиною й підпалив. Це й спричинило пожежу в приміщенні.

«Після прибуття правоохоронці поспілкувалися зі свідками події й опитали постраждалих, яких потім відвезли до лікарні. Попередньо поліцейські встановили, що тілесні ушкодження троє чоловіків і дві жінки отримали, коли намагалися залишити приміщення. Також працівники поліції з'ясували, що до пожежі причетний один із потерпілих – житель хостелу, який після вживання алкоголю облив себе запалювальною рідиною й підпалив. У результаті виникла пожежа в кімнатах будівлі», – відзначили в поліції.

Раніше українців попереджали про високу пожежонебезпеку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: