Сім'ю нелегалів з Ірану затримали у Львівській області

Читать на русском
На кордоні з Польщею працівники Держприкордонслужби затримали групу нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно потрапити до сусідньої країни поза пунктом пропуску.

На кордоні з Польщею працівники Держприкордонслужби затримали групу нелегальних мігрантів, які мали намір незаконно потрапити до сусідньої країни поза пунктом пропуску.

Як пише «Слово і Діло», про це в понеділок, 9 липня, повідомляє прес-служба ДПСУ.

Місцеві жителі повідомили військовим із відділу «Сянки», що бачили чотирьох невідомих неподалік держкордону. На пошук імовірних порушників негайно виїхала група реагування правоохоронців. Незабаром поблизу кордону з Польщею прикордонники затримали чотирьох іноземців – сім'ю з Ірану й чоловіка зі Швеції, також іранського походження. Батьки з 5-річною дочкою прямували без документів, а 59-річний громадянин Швеції мав при собі паспорт.

Щодо затриманих складено протоколи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону. Крім того, тривають заходи зі встановлення інших осіб, причетних до організації переправлення іноземців через кордон.

Крім того, працівники відділу «Краковець» затримали 45-річного громадянина Грузії. Чоловік також намагався незаконно потрапити до Польщі в обхід пунктів пропуску. Рішення в його справі щодо спроби незаконного перетину державного кордону України ухвалюватиме суд.

Раніше в Міграційній службі повідомили про виявлення майже 4200 нелегальних мігрантів за січень-травень 2018 року.

Нагадаємо, в ДПСУ підрахували кількість затриманих мігрантів за час незалежності України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: